Gressforet Norsk Storfe

rett fra Fjellheimen levert hjem til deg

Godt for deg, godt for dyrene, godt for miljøet

Alltid gratis hjemlevering

Hva vi leverer

Gressforet

Alt kjøttet kommer fra norske, grasfôra dyr

Kvalitet

Du får noe av det beste storfekjøttet Norge har å by på

Gratis Frakt

Vi kjører varene helt til din dør, gratis

Trygg Betaling

Du betaler med kort eller vipps når vi har levert

Om vårt kjøtt

Fordelene med vårt kjøtt

  • 100% Norsk storfe
  • Fra gård i Fjellheimen, Sør-Trøndelag
  • Gressforet
  • Beiting i fri Norsk natur
  • Kastrerte både for dyrene og smakens skyld
  • Høyere næringsinnhold, inklusive vitaminer og Omega 3 
  • Bra fettmarmorering
  • God holdbarhet
  • Lang mørningstid
  • Jevn og veldig høy kvalitet 
  • Bærekraftig produksjon

Hvordan det går til

Du velger

Velg mellom de ulike kjøttkassene

Vi leverer

Vi avtaler en tid som passer deg og kjører varene hjem til din dør, gratis

Du betaler

Når du får dine varer betaler du trygt og enkelt med vipps eller kort

Du nyter

Du får gleden av å nyte noe av det beste storfekjøttet Norge har å by på

Hva kundene sier om oss

Eivind fra Asker

5/5
Kjøttet fra Bumerka har god fettmarmorering, og nydelig smak! Her blir jeg en gjenkjøper.

Jacob fra Trondheim

5/5
Det gir mersmak å vite at dyrene har levd et bra liv i Trollheimen, og at produsentene driver en bærekraftig produksjon. I tillegg smaker kjøttet fantastisk. Anbefales!

Hva vi står for

Vi i Bumerka tilbyr kun kjøtt fra dyr som er kastrater, og beiter gress i fri, norsk utmark.

Mange har hørt og tenker at «kjøtt er kjøtt», men dette er ikke tilfelle. Inneforede bås-okser har ikke samme næringsverdier, kvalitet, sporstoffer eller vitaminer som norske, gressforede okser.

Våre dyr lever et veldig godt, naturlig og verdig liv. De får beite grønt gress i fri luft, og får den tid og kjærlighet de trenger fra bonden. Dette gjør at dyrene er gladere og at kjøttet får et bedre næringsinnhold. Beiting i Norsk utmark gjør også at produksjonen er bærekraftig, og mye bedre for miljøet.

«Godt for deg, godt for miljøet»

Hemmeligheten som tar vårt kjøtt til et ekstra nivå, er selve kastreringen av dyrene. Kastrater gir et mer smakfullt kjøtt, samt bedre fettmarmorering, og høyere biffandel. Det er også mindre variasjon i biffene, noe som gjør at du ikke risikerer seige, dårlige biffer.  

«Vår måte» koster oss litt mer, men er med på å gi et verdiløft til norske bønder, er en investering i miljøet og verdsettes av kjøttelskere som bryr seg om kvalitet.

De sies at «Lykkelige dyr – gir et godt kjøtt», og det mener vi kjøttet vårt beviser, både med næringsinnhold og smak. Vi vil gjerne invitere deg til å prøve og smake forskjellen selv.