Vår historie
Vi som startet bumerka er to venner fra den norske landsbygden. Siden barnsbein er vi oppvokst med et kjøtt fra de lokale bøndene.
Vi ble som mange andre forelsket i den ekte Norske kjøttopplevelsen.
Når vi siden fikk flyttet inn til byen og fikk smakt det «vanlige» kjøttet som selges i butikken, lengtet vi hjem, og det vokste en lidelse i oss.
En dyp lidelse for å tilby andre norske kjøttelskere å kunne spise nydelig lokalt Norsk kjøtt, direkte fra bonden, med god samvittighet ovenfor miljø og dyrene.
Vi snakket med faren til Lars som driver gård og har kjøttdyr, som delte lidelsen, og som gjerne ville stille opp og hjelpe til på reisen.
Heldigvis for alle oss kjøttelskere, ble dette starten på Bumerka.
Våre dyr lever et veldig godt, naturlig og verdig liv, får beite grønt gress på fri mark, i fri luft, og får den tid og kjærlighet de trenger fra bonden.
«Hemmeligheten» som særpreger smaken i vårt kjøtt er at oksene også kastreres ved tidlig alder – noe som gjør att kjøttet blir enda mørere, saftigere og mer marmoret.
Dette synes vi rett og slett at Norske kjøttelskere fortjener å oppleve.
De sies at «Lykkelige dyr, gir et godt kjøtt», og det mener vi at du kan smake på kjøttet vårt.
Godt for deg, godt for dyrene, godt for miljøet, sånn som det skal være.