Om Oss

Hvorfor velge oss?

Bumerka skal holde en høy kvalitet på kjøttet, samtidig som vi har fokus på bærekraftig produksjon. Det skal lønne seg å være miljøbevisst, og vi vil vise at dette ikke trenger å påvirke kjøttkvaliteten negativt. Tvert imot, kan miljøvennlige tiltak være med på å øke kvaliteten på kjøttet betraktelig, dersom det gjøres rett. Alle våre dyr er kastrater, noe som gir en bedre og mørere biff, samtidig som det legger til rette for god dyrehelse og lavt karbonavtrykk, da kastratene kan beite fritt i utmark. 

Kastrater og geiter

Vi samarbeider med kjøttelskere

Bumerka er for alle som verdsetter bærekraft og prima kvalitet. Nedenfor ser du et utvalg av kunder vi selger til.

Butikker

Vi selger til butikker som vil satse på bærekraftig mat av høyeste kvalitet, samtidig som de støtter den bevisste bonden. Butikker er viktige da de kan nå store deler av befolkningen, og dermed bidra til økt popularitet rundt bærekraftig mat.

Restauranter

Vi samarbeider med restauranter som verdsetter gode råvarer, da vi kan tilby noen av norges beste og møreste kjøttstykker. Fokus på bærekraft går ikke utover kvalitet, og dette er vi bevis på.

Andre

Selv om butikker og restauranter er våre største kundesegmenter, kan vi tilby hjemlevering av kjøtt til privatpersoner, samt catering og arrangementer. Ta en tur innom nettbutikken vår!

Våre verdier

I Bumerka har vi et sett med grunnleggende verdier som alle våre produsenter følger. På denne måten kan du som kunde og forbruker vite hva du kjøper, og hvilke verdier du støtter.

Miljøvennlig

Alt kjøtt vi selger er produsert på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Dyrene beiter i utmark, og er dermed med på å opprettholde kulturlandskapet.

Prima kvalitet

Biffen vår kommer fra norske kastrater, noe som gir mørt kjøtt med gode næringsverdier og høyt vitamininnhold.

Naturlig

Kastratene spiser gress fra norsk utmark, og beiter fritt rundt i naturlige omgivelser.

God dyrehelse

Dyrene får gå fritt i norsk utmark, der de nyter frisk luft og avslappende forhold.

Norsk

Med fokus på kortreist mat er kjøttet produsert i Trøndelag, der dyrene beiter i Trollheimen.

Etisk forsvarlig

Det er vanlig  å kastrere kjæledyr mens dyrene er bedøvet. Dette er også vanlig praksis hos våre produsenter, da kastratene blir bedøvet lokalt og regionalt. Resultatet av kastreringen er  at dyrene vokser opp som rolige og harmoniske dyr.

Interessert i å teste ut våre produkter?