Våre Produkter

Indrefilet

Indrefileten befinner seg under ribbeina, i bakre del av oksen. Det er det edleste og møreste kjøttstykket, noe som gjør at det passer perfekt til finere middager, enten på en restaurant, eller hjemme når du vil kose deg litt ekstra.

Entrecôte

Entrecôte er et kjøttstykke som sitter mellom ribbeina på oksen. Stykket er separert fra beinet, og omtales ofte som «rib eye steak» på engelsk. Entrecôten er fettrik og saftig, noe som har gjort det til en populær biff verden rundt. 

Mørbrad

Mørbradbiff er det møreste kjøttstykket på låret. Biffen er et godt alternativ til deg som ikke liker det høye fettinnholdet i en entrecôte, da det er et relativt magert kjøttstykke. Mørbrad egner seg også godt som roastbiff, og kan dermed serveres varmt eller kaldt, enten som en middag, eller som roastbiff til koldtbordet.

Alle Våre Produkter

Norsk Partering

  • Indrefilet
  • Ytrefilet
  • Mørbrad
  • Flatbiff
  • Entrecote
  • Steik surret
  • Grytekjøtt
  • Benfritt kjøtt
  • Kraftbein
  • Bein kappet

Amerikansk Partering

  • Høyryggfilet
  • Bogbiff
  • Bogplomme
  • Flat Iron (innerside og ytterside)
  • Surret bogsteik
  • Brisket
  • Short ribs
  • Bryst / bibringe
  • Dragebiff
  • Flank Steak
  • Slagside
  • Roastbiff fra mørbrad
  • Surret rundsteik
  • Culotte
  • Bankekjøtt
  • Lårtunge
  • Trip-tip
  • Adduktor
  • Roastbiff fra flatbiff
  • Bakknoke i skiver
  • Framknoke i skiver

Alternative Produkter

  • Kjøttdeig
  • Hamburger
  • Upartert slaktet

Interessert?

Lukk meny